Tarih yükleniyor...
Yükleniyor...
UNESCO Dünya Mirası
10.11.2015
Bilindiği üzere, “Diyarbakır Kalesi ve Hevsel Bahçeleri Kültürel Peyzaj Alanı”, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne kaydedilmiştir.
Haberler

Eryılmaz’dan Aktif Yaşam Merkezi'ne ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Aktif Yaşam Merkezi ve + 1 Kafe'yi ziyaret ederek engellilerle bir araya geldi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Aktif Yaşam Merkezi ve + 1 Kafe'yi ziyaret ederek engellilerle bir araya geldi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ebubekir Ekin, Aktif Yaşam Merkezi'nin çalışmaları, gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler ve faaliyetler hakkında Eryılmaz'a bilgi verdi.

Taş ve ahşap boyama, keçe yapımı, bilgisayar atölyesi, müzik, spor ve çocuk gelişim sınıfları ile örgü atölyelerini gezen Eryılmaz, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin yıl içinde ürettikleri ürünleri yakından inceleyen Eryılmaz, daha sonra + 1 Kafe de servis elemanı eğitimi alacak olan down sendromlu bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Down sendromlu çocukların ailelerinin talep ve önerileri dinleyen Eryılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nde beklentilerini sordu. Engellilerin aileleri ise, +1 Kafe’ nin faaliyete girmesinden dolayı Eryılmaz’a ve Büyükşehir Belediyesi’ ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin down sendromlu bireyleri ve ailelerini önemsediğini ifade eden Eryımaz, ziyaretinin sonunda engelliler ve aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.

Paylaş
ALO 153Kadın Dostu Kentler