Tarih yükleniyor...
Yükleniyor...
UNESCO Dünya Mirası
10.11.2015
Bilindiği üzere, “Diyarbakır Kalesi ve Hevsel Bahçeleri Kültürel Peyzaj Alanı”, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne kaydedilmiştir.
Haberler

Eş Başkan Doğan Hatun muhtar ve yurttaşları ağırladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Lice Muhtarlar Derneği üyeleri ile Kulp İslamköy Mahalle halkını ağırladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Lice Muhtarlar Derneği üyeleri ile Kulp İslamköy Mahalle sakinlerini kabul ederek, sorunları hakkında bilgi aldı. Eş Başkan Hatun, kırsal mahallelerde yaşayan yurttaşların sorunlarını çözmek için yürütülen çalışmaları anlattı.

Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Siraç Çelik ve meclis üyelerinin eşlik ettiği görüşmede dernek üyeleri ve yurttaşlar, Büyükşehir yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Eş Başkan Hatun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyet üyelerine teşekkür etti.

Hantepe Mahalle halkından Özdoğan’a ziyaret

Yenişehir ilçesine bağlı Hantepe Mahalle Muhtarı Bedri Diri ve mahalle halkı da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan ile görüşerek, sorunlarını aktardı.

Mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Özdoğan, sorunların çözümüne dair hızlı hareket edeceklerini dile getirdi.

Paylaş
ALO 153Kadın Dostu Kentler