Sakarya Caddesindeki yağmur suyu hattında detaylı temizlik

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Bağlar ilçesinde yer alan Sakarya Caddesindeki yağmur suyu hattı ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ ekipleri, kentin en işlek alışveriş mekanlarından Sakarya Caddesinde yağmur suyu hattında oluşabilecek tıkanmaların önüne geçmek için detaylı temizlik çalışması yürüttü.

Bin 200 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı temizlendi

DİSKİ ekipleri ve vidanjör aracının görev yaptığı çalışmada, Sakarya Caddesinin tamamını kapsayan bin 200 metre uzunluğundaki yağmur suyu ızgaraları temizlendi.

Sakarya Caddesindeki yağmur suyu ızgara hatlarında yapılan temizlik işleminde çıkarılan hafriyat ve atıklar bertaraf edilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Çöp Depolama Sahası’na nakledildi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaptığı detaylı temizlik çalışmasının ardından Sakarya Caddesi esnafıyla yağmur suyu ızgaralarına atık atılmaması için bir görüşme gerçekleştirdi.

Arızalı çeşmeler değiştirildi

DİSKİ ekipleri, Sakarya Caddesinde bulunan arızalı çeşmeleri de değiştirdi. Ekiplerin bu çalışması ile hem su israfı önlendi hem de alışverişe gelen yurttaşlar ile esnafın su ihtiyacını karşılandı.

Sakarya Caddesi esnafı, yürütülen çalışmalar nedeniyle DİSKİ ekiplerine teşekkür etti.

 

Resim Galerisi

Arama

Takvim'de ara

« Eylül 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30