UKOME

UKOME (4)

Alt Kategoriler

Birim Fiyatlar ve Kesin Hesap Şube Müdürlüğü

Birim Fiyatlar ve Kesin Hesap Şube Müdürlüğü (0)

Umur AKŞAHİN, 1966 Yılında Lice’de doğdu. İlk ve Orta Örgenimi Lice’de, Lise Öğrenimini 1982 yılında Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesinde tamamladı. 1989 Yılında Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan AKŞAHİN, aynı yıl Özel bir şirkette Hava Alanı İnşaatında Şantiye Şefi olarak çalıştı.1990 yılında Diyarbakır Belediyesinde İmar İşleri Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı. Şehrin önemli 11 kavşağında Sinyalizasyon (Trafik Işıklandırması) sistemini kurdu.1994 yılından itibaren Fen İşleri Daire Başkanlığı Etüd Proje ve Yapım Şube Müdürlüğünde , Koşuyolu parkı, Alipınar , Bağıvar, Özdemir Köprülerin yapımında Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı.2013 yılında Yol Yapım Bakım Şube Müdürlüğüne atandı, halen Birim Fiyatlar ve Kesin Hesap Şube Müdürü olarak görev yapmakta olan AKŞAHİN, evli olup Felat Dıjvar, Arin Yağız, Aram Deniz adında 3 erkek çocuk babasıdır

Devam...
Asfalt Yapım Şb. Müd.lüğü

Asfalt Yapım Şb. Müd.lüğü (0)

 1981 Doğumlu Hanifi KAYMAK, Büyükşehir Belediyesi Asfalt Yapım ve Bakım Şu be Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Devam...
Kırsal Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü

Kırsal Mahalle Hizmetleri Şube Müdürlüğü (0)

 1975 yılında Silvan’da doğdu.Dicle Üniversitesi Mühendislik Mimarlık fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1998 yılında mezun oldu.1998-2002 yılları arasında Mardin Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak çalıştı.2003-2014 yılları arasında Diyarbakır İl Özel İdaresinde ,Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptı.2014 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı koordinasyon Daire Başkanlığında Kırsal Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü olarak göreve devam etmektedir.

Devam...
Pazartesi, 27 Nisan 2015 15:22

Erkan KARAKEÇİ

Yazan

 

Cuma, 13 Haziran 2014 15:41

Danışman

Yazan

Şerif Derince, lisans ve yüksek lisans derecelerini Boğaziçi Üniversitesi, Yabancı Dil Eğitimi Bölümü’nden almıştır ve Mimar Sinan Üniversitesi, Sosyoloji Anabilim Dalında doktorasına devam etmektedir. Sırasıyla Sabancı Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Koç Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Dil ve eğitim alanında çalışma yürütmektedir. Dil Yarası isimli araştırma kitabının yazarlarından birisidir. Anadili Temelli Çokdilli Çokdiyalektli Dinamik Eğitim, Toplumsal Cinsiyet Eğitim ve Anadili ve Evin Dili Yaşamın Dili başlıklı analiz raporlarını ve Önce Anadili broşürlerimizi hazırlamıştır. Ayrıca Zan Enstitü bünyesinde çıkarılan Derwaze: Kovara Kurdî ya Zanistên Civakî û Mirovî dergisinin editör grubunda ve Toplum ve Kuram: Lêkolîn û Xebatên Kurdî dergisi yayın kurulunda olan Derince, anadili, çokdilli eğitim, toplumsal cinsiyet ve anadili, okur-yazarlık gibi konularda çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlanmıştır. Zan Enstitü kurucu üyelerinden biridir, bu enstitünün Dil ve Eğitim Programında araştırma ve seminerlere katkıda bulunmaktadır. Farklı dillerde yayın yapan çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları yayınlanmış olup birçok ulusal ve uluslararası konferansta bildiriler sunmuştur. Evlidir.

Perşembe, 22 May 2014 10:14

Belediye Encümen

Yazan
 
Zülküf KARATEKİN F.Dilek Aydın Ali ÖZGEN Felat ÖZSOY
Genel Sekreter  Hukuk Müşaviri DBP Meclis Üyesi DBP Meclis Üyesi
       
Selam TAŞ Akife ÇİFTÇİ Sabahattin AKDOĞAN Gülistan KILIÇ
DBP Meclis Üyesi DBP Meclis Üyesi Yazı ve Kararlar Daire Başkanı DBP Meclis Üyesi
       
         
Murat ALÖKMEN İzzettin ÖZKORKMAZ          
İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mali Hizmetler Daire Başkanı    
       

 

 

 

Cuma, 13 Haziran 2014 14:20

Misyon ve Vizyon

Yazan

Vizyon

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin vizyonuna ulaşması ve misyonunu yerine getirmesi amacıyla, sürekli kurumsal gelişimini ve katılımcı yönetim süreçlerini sağlayan, kurum içinde ortak çalışma kültürünü geliştiren, yenilikçi ve sorunlara bilimsel yaklaşan bir birim olmak.

 

 

Misyon

Kentin sorunlarına çözüm bulmak ve gelişimini sağlamak amacıyla, idarenin orta ve uzun vadeli strateji ve politikalarının belirlenmesinin koordinasyonunu sağlamak, stratejik planın hayata geçirilmesi için ilgili birimlerle işbirliği halinde projeler geliştirmek, uygulama süreçlerini desteklemek, performanslarını değerlendirmek ve yönetim kalitesini geliştirmek amacıyla bilgi sistemini oluşturup yönetmek.

Arama

Takvim'de ara

« Ekim 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31