Diyarbakır’da yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi

Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçeleri arasında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun taziye mesajı yayınlayarak ailelere başsağlığı diledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 66 kilometrelik alanın etkilendiği Diyarbakır’ın Çınar ile Mardin’in Mazıdağı ilçesi arasında dün akşam saatlerinde çıkan yangında ölenlerin sayısı artıyor. Yangında yaralanan çok sayıda yurttaş Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dicle Üniversitesi Hastanelerinde tedavi görüyor.

Diyarbakır’da yaşamını yitiren yurttaşlarımızın isimleri şöyle:

Ubeydullah Buğdaycı, Abdurrahman Buğdaycı, İsmail Yardımcı, Remzi Yılmaz, Mazhar Demir, Sinan Deviren, Azad Yılmaz ve Taliha Demir.

Eş Başkanlar taziye mesajı yayınladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, hayatını kaybeden yurttaşlar için taziye mesajı paylaştı.

Eş Başkanlar, mesajında şunları ifade etti:

“Acılarımızı paylaşıyoruz.

Çınar-Mazıdağ arasındaki geniş bir bölgede yaşanan yangın nedeniyle yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifa, geride kalanlara sabır diliyoruz.”

Arama

Takvim'de ara