Eş Başkanlar Hafif Raylı Sistem güzergahını inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta incelemelerde bulundu.

Ulaşım Daire Başkanlığı, kentte trafik yoğunluğunu azaltacak ve toplu ulaşımı rahatlatacak 14 kilometre uzunluğundaki Hafif Raylı Sistem için çalışmalarını sürdürüyor.

Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, çalışmalar kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Metro İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, Metro İstanbul temsilcileri fikir alışverişinde bulunuldu. 

Eş Başkanlar güzergahta incelemelerde bulundu

Toplantının ardından Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, Metro İstanbul A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Fatih Gültekin ve ilgili birim amirleri Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta saha incelemesi yaptı.

Eş Başkan Bucak ve Hatun, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Ekinciler Caddesi, Ofis Köprüsü ve Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarında yürütülecek çalışmalar ile planda yapılacak revizeleri yerinde inceledi. 

Etüt çalışmaları kontrol edildi

Eş Başkanlar ve beraberindeki heyet, daha sonra raylı sistem depo istasyonunun kurulacağı Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Dolum Tesisine geçti. Eş Başkanlar, istasyonun kurulacağı alanda etüt çalışmalarını kontrol etti.

 

Resim Galerisi

Arama

Takvim'de ara

« Eylül 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30