Amfi Tiyatro bakım ve onarımdan geçirilerek aktif hale getirilecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sümerpark Ortak Yaşam Alanında atıl durumda bırakılan Amfi Tiyatroyu yerinde inceleyerek, alanın tekrar aktif hale getirilmesi için çalışmaların başlatılmasını istedi.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Sümerpark Ortak Yaşam Alanında bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Daire Başkanlığının bazı birimlerini ziyaret etti. Eş Başkanlara, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcıları Aziz Özdoğan ve Özgür Yıldız ile ilgili daire başkanları eşlik etti.

Amfi Tiyatro aktifleştirilecek

Birimleri ziyaret eden Eş Başkanlar, daha sonra Sümerpark Ortak Yaşam Alanında atıl durumda bırakılan Amfi Tiyatroya geçti.

Amfi Tiyatro alanında incelemelerde bulunan Eş Başkanlar, Amfi Tiyatronun bakım ve onarımının yapılarak tekrar aktifleştirilmesi için ilgili birimleri görevlendirdi. Eş Başkanlar, alanda yapılacak bakım ve onarım çalışmalarında engelli yurttaşların göz ardı edilmemesini istedi.

Arama

Takvim'de ara