3. Sanayi Sitesinde çıkan yangın söndürüldü

Kayapınar ilçesindeki 3. Sanayi Sitesinde çıkan yangın, İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Merkez Kayapınar ilçesi 3. Sanayi Sitesi 3 Blokta bulunan oto yedek parçası satan bir iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine İtfaiye ekipleri, yangın yerine intikal etti.

İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 10 araç ve 45 personelin katıldığı söndürme çalışmalarına Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına ait su tankerleri de destek verdi.

Yangın söndürüldü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan’ın koordine ettiği İtfaiye ekipleri, saat 08.30’da başlayan ve çıkış nedeni belirlenemeyen yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

2 itfaiyeci yaralandı

Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 4 itfaiyeciye, bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulanslarda müdahale edildi. Yangın söndürme esnasında yaşanan patlamada yaralanan 2 itfaiyeci de hastaneye sevk edildi.

Zabıta ekipleri önlemler aldı

Madeni yağ ve oto yedek parçası satan bir iş yerinde çıkan yangın nedeniyle zabıta ekipleri çevrede güvenlik tedbiri aldı.

Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini tespit etmek için çalışma başlattı.

Arama

Takvim'de ara