Eş Başkanlar, Şılbe Spor Tesisleri ve fidanlıkta incelemelerde bulundu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, belediyenin bazı birim ve tesislerinde incelemelerde bulunarak, Şılbe Spor Tesisleri, fidanlık ve sera alanının yeniden düzenlenmesi için ilgili birimleri görevlendirdi. 

Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı bazı birim ve tesislerde incelemelerde bulundu.

Eş Başkanlara, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, daire başkanları ve meclis üyeleri eşlik etti. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Seyrantepe TOKİ Açık Yüzme Havuzu ve Şılbe Spor Tesisleri ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı bağlı fidanlık ve sera alanını yerinde inceleyen Eş Başkanlar, çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı.  

Fidanlık alanı yeniden düzenlenecek

Fidanlık alanının tam kapasite faaliyete geçmesi için gerekli hazırlıkların yapılmasını isteyen Eş Başkanlar, alanda sosyal dinlenme tesisleri ve yürüyüş yolu gibi çalışmalar yapılarak halkın fidanlık alanından daha çok yararlanması gerektiğini söyledi.

Spor tesisi verimli hale getirilecek

Spor tesislerini gezen Eş Başkan Doğan Hatun, tesiste çeşitlendirme yapılması gerektiğini belirterek, spor alanlarının sadece futboldan ibaret olmadığını kaydetti. 

Spor tesisinin daha verimli hale getirilmesi, farklı aktivitelerin çoğaltılmasını isteyen Eş Başkanlar, tesislerdeki eksikliklerin de giderilmesi için görevlendirme yaptı.

 

Resim Galerisi

Arama

Takvim'de ara

« Eylül 2024 »
Pzt Sal Çrş Per Cum Cmt Paz
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30