Eş Başkan Bucak, hizmet alanlarını yerinde inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı birimlerde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Sümerpark Ortak Yaşam Alanında bulunan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı birimleri ziyaret etti. İlk olarak atıl durumda bırakılan Amfi Tiyatro alanında başlatılan çalışmalarla ilgili birimlerden bilgi alan Eş Başkan Bucak, alanın tekrardan aktif hale gelmesi için oturma alanının bakım ve onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Eş Başkan Bucak, Amfi Tiyatronun ardından Yaşlı Birimi, Nikah Salonu, Yemekhane ve Kütüphanede incelemelerde bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan personelle sohbet eden Bucak, öğrencilerin kütüphane ilgili taleplerinin kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

İncelemeler sırasında Eş Başkan Bucak’a, Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yıldız ve meclis üyeleri eşlik etti.

Arama

Takvim'de ara