Eş Başkan Hatun, Oğlaklı-Yiğityolu-Siverek grup yolundaki asfalt çalışmasını inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, 15 kilometrelik Oğlaklı-Yiğityolu-Siverek ilçe sınırı grup yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından 15 kilometre uzunluğundaki Bağlar Oğlaklı-Yiğityolu-Siverek ilçe sınırı grup yolu onarılıyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, Bağlar ilçe merkezinden Şanlıurfa il sınırına kadarki bölgede yer alan Oğlaklı-Yiğityolu-Siverek ilçe sınırı grup yolundaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışma yürüten işçilerle sohbet eden Eş Başkan Hatun, çalışmalara ilişkin ekiplerden bilgi aldı.

İncelemeler sırasında Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Siraç Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aziz Özdoğan, Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hanifi Kaymak da Eş Başkan Hatun’a eşlik etti.

Mahalle ve mezralar yoldan yararlanıyor

Yenilenme çalışmaları devam eden grup yolundan Oğlaklı, Övündüler, Yiğityolu, Sakallı, Ortaören, Yukarıakdibek, Kamışpınar, Ekince ve Kırkkoyun mahalleleri ile Mezrik, Karaduman, Tokaçlı, Beykaya, Gürpınar, Döver, Hasanağa, Ürkmez, Hacıkoç, Güven, Tahtıreş, Naldöken, Bekçidamı, Gömderesi, Kelek ve Kışla mezraları faydalanacak.

Arama

Takvim'de ara